skip to content
Backyard Bliss Australia Pty.Ltd  

Backyard Bliss Australia Pty.Ltd

 SKETCH 3 STORY Return to Sketches

 

This customer wanted to look at a couple of different options prior to making a final decision.  As the verandah was a pre-existing structure, the centre post needed to be moved to utilise the space available.  The customer wanted to see how a lattice screen would look as compared to keeping the area open and also placement of the stairs.

The following drawings were provided to show these differences.      

 Option A    Option B

 

In the end, the customer opted for no screen and the stairs on the corner of the decking.     The finished product is shown below.

Conistan 4 Sketch    Conistan 4 Photo

 

 

 

 

Sketch Up » Sketch 3 Story ::..
Home  |  Carports  |  Decks  |  Handrails  |  Features  |  Pergolas  |  Verandahs  |  References  |  What's New  |  Enquiries  |  Contact Us